Gimnazija
"Crnjanski"

Osnovana 2002. Godine

Moderna škola sa uravnoteženim odnosom klasičnih i savremenih sadržaja, otvorena za eksperiment i inovaciju.

Škola koja svoje đake priprema za snalaženje u različitim sistemima znanja i praktičnih primena veština.

Započnite proces aplikacije online

Kontakt

Znanje je Vrednost

Istrajnost, posvećenost učenju i napredovanju, kreativan i individualan pristup nastavi, aktivno učenje i tradicija dobre škole, prepoznatljiv su pečat Gimnazije "Crnjanski". U vremenu kada znanje postaje imperativ, Gimnazija "Crnjanski" je postavila cilj: ZNANJE JE VREDNOST! Pozivamo vas da zajedno ostvarimo prave vrednosti.

Namenski građena za potrebe obrazovanja

Škola raspolaže prostorom od oko 2000 kvadratnih metara, prostranim, svetlim učionicama, kabinetom za informatiku i prirodne nauke, salom za fizičko vaspitanje i svečanom salom.

Individualna Nastava

Pored već zastupljenih nastavnih oblasti utvrđenih nastavnim planom i programom, Gimnazija „Crnjanski“ nudi i programe prilagođene učenicima koji se aktivno bave sportom pružajući mogućnost konsultativnog, dodatnog rada,kako bi se uspešno savladao nastavni program i održao kontinuitet vannastavnih obaveza.

Talentom i Radom do svetskih rezultata

Marko Miladinović

Sportista Generacije 2018/2019 u Gimnaziji "Crnjanski "

Marko Miladinović je u Obrazovnom sistemu „Crnjanski“ od osnovne škole. Pohađao je POŠ "Plavi krug" koju je završio kao odličan učenik i perspektivni teniser. Svoje obrazovanje je potom nastavio u Gimnaziji "Crnjanski". To nam je dalo priliku da pratimo njegovo sazrevanje i da ga bodrimo kroz sve njegove sportske uspehe. A on ih je nizao neprestano, na radost svih nas. Najbolji junior Srbije, drugi junior na svetu u 2018. godini, takmičio se na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu, na Rolan Garosu, na Australijan Openu... Na internacionalne turnire je nosio knjige, učio gradivo i čitao lektire kako ne bi bio u zaostatku sa školskim obavezama. To mu je omogućilo da bude uspešan i u svetu sporta i u školskoj klupi. Iz gimnazije je izašao kao odličan učenik ovenčan titulom sportiste generacije. Međutim, još važnije – izašao je kao dobar čovek pred kojim je sjajna budućnost.

Olga Danilović

Sportistkinja Generacije 2018/2019 u Gimnaziji "Crnjasnki "

Svi mi u Gimnaziji „Crnjanski“ ponosni smo na uspehe Olge Danilović, ali i na to u kakvu je ličnost stasala. Olga je savesna i organizovana, pristojna, otvorena, harizmatična i duhovita. Sa velikih svetskih teniskih turnira i pravo sa aerodroma, dotrčavala je u školu da odgovara matematiku, fiziku, srpski... Iz Barselone je zvala profesorku španskog da pita koje lekcije da sprema i eseje da piše. Neko bi pomislio da će joj, posle svih izvojevanih pobeda, glava biti u oblacima, ali ne – ona čvrsto stoji na zemlji i šarmantnim osmehom razoružava sve!

Naša divna Olga.

Tijana Spasojević

Tijana Spasojević je naša bivša učenica koje se rado sećamo i o kojoj sa uvek sa oduševljenjem pričamo.Pominjemo je kao divan primer učenice koja je postavljala visoke standarde dok je u školi odgovarala pred profesorima, ali i na teniskom terenu. Kao vrhunski sportista i odlična učenica, dobila je priliku da obrazovanje nastavi na Univerzitetu u Ostinu (The University of Texas, Austin). Studira korporativne komunikacije i biznis, a istovremeno igra tenis za svoj fakultet. Tijana u Americi odlično reprezentuje našu školu, ali i svoju zemlju.Pisala nam je u avgustu 2020. da sa uspehom završava drugu godinu i priprema se za treću godinu studija.

Tijana, želimo ti sve najlepše u daljem obrazovanju i sportskoj karijeri. Ponosni smo na tebe!

Program Gimnazije "Crnjanski"

Više o programu

Kontaktirajte nas

+ 381 (0)63 202 389

gimnazija@crnjanski.edu.rs

Đorđa Ognjanovića 2, 11 000 Beograd

Upis je otvoren tokom cele godine

Kontakt

Obrazovni Sistem "Crnjanski" ne šalje neželjene promotivne e-poruke, ponude ili druge komunikacije. Za sve informacije o upotrebi podataka od strane Sistema "Crnjanski" pročitajte politiku privatnosti