Politika privatnosti za obrazovni sistem "Crnjanski"

Ova politika privatnosti opisuje kako Obrazovni Sistem „Crnjanski“; Đorđa Ognjanovića 2, 11030 Beograd, Srbija; sa matičnim brojem 101012214, sakuplja, koristi i deli podatke u vezi sa veb stranicama.

U Obrazovnom Sistemu „Crnjanski“, koji je dostupan na https://www.crnjanski.edu.rs/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i beleži Obrazovni Sistem „Crnjanski“ i izdvaja način na koji se ti isti podaci koriste. Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u pogledu informacija koje su delili i / ili prikupljali u Obrazovnom Sistemu „Crnjanski“. Ova smernica nije primenljiva na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili preko kanala koji nisu ove veb stranice. Time što dajete saglasnost za korištenje naše veb stranice, slažete se sa našim Pravilima o privatnosti i prihvatate njegove uslove.

Informacije koje prikupljamo

Formulari za popunjavanje ličnih podataka posetilaca našeg sajta imaju jasno predstavljenu svrhu i služe za prikupljanje Vaših ličnih podataka sa ciljem da odgovorna osoba iz Obrazovnog Sistema “Crnjanski” stupi u kontakt sa Vama povodom deljenja opširnijih informacija o izabranoj školi / programu.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili priloge koje nam možete poslati i sve druge informacije koje odlučite da podelite.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, i u različite svrhe uključujući:

Datoteke sa beleškama

Obrazovni Sistem „Crnjanski“ sledi standardni postupak korišćenja datoteka sa evidencijama. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije koriste ove podatke na isti način, kao deo analitike hosting usluga. Informacije prikupljene datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice upućivanja / izlaska i eventualno broj klikova. One nisu povezane sa bilo kojom informacijom koja se može lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje veb lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići

Kao i bilo koji drugi veb sajt, Obrazovni Sistem „Crnjanski“ koristi „kolačiće“. Ovi kolačići koriste se za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranice na veb lokaciji kojoj je posetilac pristupio ili je posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naših veb stranica na osnovu vrste pregledača posetioca i / ili drugih informacija.

Za opšte informacije o kolačićima, molimo pročitajte "Šta su kolačići".

Možete da onemogućite kolačiće putem vaših pojedinačnih opcija pretraživača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenih veb pretraživača, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pretraživača.

Prava na zaštitu podataka GDPR

Svaki korisnik i posetilac našeg sajta ima pravo na sledeće:

Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je zaštita dece tokom korišćenja Interneta. Ohrabrujemo roditelje i staratelje da prate, učestvuju u i / ili nadgledaju i vode internet aktivnosti svoje dece. Obrazovni Sistem „Crnjanski“ svesno ne prikuplja nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ove podatke na našoj veb stranici, toplo vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da se što brže uklone takve informacije iz naše evidencije.

Obrazovni Sistem "Crnjanski" ne šalje neželjene promotivne e-poruke, ponude ili druge komunikacije. Za sve informacije o upotrebi podataka od strane Sistema "Crnjanski" pročitajte politiku privatnosti