Osnovna Škola
"Plavi Krug"

Osnovana 2006. Godine

Svakom učeniku omogućava bezbrižno školovanje uz poštovanje različitosti i podsticanje talenata u oblasti umetnosti, nauke i sporta.

Za učenike koji se aktivno bave sportom nastava se individualizuje i prilagođava.

Započnite proces aplikacije online

Kontakt

Škola po meri deteta

U Osnovnoj školi "Plavi Krug" svakom učeniku je omogućeno bezbedno školovanje uz podsticaje i poštovanje različitosti, kao i podržavanje talenta u oblasti umetnosti, nauke i sporta. Za učenike koji se aktivno bave sportom nastava se individualizuje i prilagođava. Naša škola je okruženje u kome je dete podstaknuto na opažanje sveta, postavljanje pitanja, traženje odgovora, razvoj kritičkog mišljenja i u skladu sa time izrastanje u svestranu, humanu i tolerantnu ličnost.

Pozitivno i podsticajno okruženje

U Osnovnoj školi "Plavi Krug" nastojimo da svakom učeniku omogućimo pozitivno i podsticajno okruženje za bezbedno i zdravo odrastanje, školovanje i intelektualni razvoj.

Individualna Nastava

Pored već zastupljenih nastavnih oblasti utvrđenih nastavnim planom i programom, POŠ "Plavi Krug" nudi i programe prilagođene učenicima koji se aktivno bave sportom pružajući mogućnost konsultativnog, dodatnog rada, kako bi se uspešno savladao nastavni program i održao kontinuitet vannastavnih obaveza.

Program Osnovne Škole "Plavi Krug"

Više o programu

Kontaktirajte nas

+381 0(63) 8276545, +381 0(63) 202 281

plavikrug@crnjanski.edu.rs

Đorđa Ognjanovića 2, 11 000 Beograd

Upis je otvoren tokom cele godine

Kontakt

Obrazovni Sistem "Crnjanski" ne šalje neželjene promotivne e-poruke, ponude ili druge komunikacije. Za sve informacije o upotrebi podataka od strane Sistema "Crnjanski" pročitajte politiku privatnosti