SPORTSKI DAN NA ADI CIGANLIJI

Osnovna Škola "Plavi Krug"

U petak, 21.maja, učenici starijih razreda OŠ ,,Plavi krug“, imali su sportski dan na Adi.
Vreme nam je podarilo sunce i nakon nekoliko izrazito kišnih dana, nebo se razvedrilo, a priroda na Adi je oprana, sinula punim bojama proleća.
Gotovo svi učenici su došli da se druže, radosni i nasmejani. Ovo je bio naš prvi zajednički izlazak u II polugodištu. Drago nam je da pandemija popušta, a samim tim i mere zaštite i da se vraćamo uobičajenim vannastavnim aktivnostima
Učenike su dočekali njihove razredne starešine Nemanja Perović, Nenad Golović, Milica Pantović, Ivana Marković, Kristina Jolović, nastavnica engleskog jezika Tatjana Stefanović i pedagog Rada Vukčević.
U zavisnosti od svojih afiniteta učenici su birali jednu od ponuđenih aktivnosti: vožnju biciklom, fudbal, košarku ili šetnju oko jezera.
Deci je vreme proletelo u prijatnom i opuštenom druženju i rekreaciji sa školskim drugovima. Svi učenici su bili srećni i zadovoljni. Komentari učenika i nastavnika na kraju sportskog dana su bili isti, da su proveli nezaboravan dan.

Obrazovni Sistem "Crnjanski" ne šalje neželjene promotivne e-poruke, ponude ili druge komunikacije. Za sve informacije o upotrebi podataka od strane Sistema "Crnjanski" pročitajte politiku privatnosti