HUMANITARNA AKCIJA U OSNOVNOJ ŠKOLI "PLAVI KRUG"

Zasadi život, budi heroj

Škola „Plavi krug“ već dugi niz godina učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama. Svoje veliko srce učenici i nastavnici pokažu uvek kada se organizuju aktivnosti ovakvog karaktera.
Ovog puta učestvovali smo u predivnoj humanitarnoj akciji „Zasadi život , budi heroj“ koju je organizovalo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR).
Dečje reakcije su bile emotivne, izrazili su emapatiju i želju da pomognu drugarima koji se bore da ozdrave i pokazali solidarnost. Donacijom od 100 dinara, deca su dobila „čarobnu grafitnu olovku“ kojom su mogli ne samo da pišu, već i da zasade novi život, biljku nane,bosiljka ili lavande.
Prikupljena sredstva u ovoj akciji namenjena su novoj Roditeljskoj kući u Beogradu, koja će bar malo olakšati život oboleloj deci koja dolaze iz unutrašnjosti Srbije i njihovim najbližima.

Obrazovni Sistem "Crnjanski" ne šalje neželjene promotivne e-poruke, ponude ili druge komunikacije. Za sve informacije o upotrebi podataka od strane Sistema "Crnjanski" pročitajte politiku privatnosti